گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
ویزا - VISA

روادید فارسی (ویزای فارسی)

توجه : برای درخواست ویزا می توان از طریق ارسال مدارک با پست  یا تحویل مدارک به صورت حضوری در روزهای جمعه از ساعت 08:45 الی 12:00 اقدام کرد.

در صورت کامل بودن مدارک، مدت زمان لازم جهت بررسی درخواست روادید، دو هفته می باشد.

 

شرایط و مدارک لازم برای صدور انواع دیگر روادید در صفحه انگلیسی [Visa] آمده است.

 شرایط  و مدارک لازم برای درخواست ویزای ایران:

متقاضی روادید می تواند از طریق پست یا حضور در نمایندگی تقاضای خود را ارائه دهد.درخواست کننده بطور فردی یا گروهی به منظور ایرانگردی یا برای دیدار از بستگان خود قصد سفر به ایران داشته باشد.

 

1- یک برگ [درخواستنامه]  تمام فیلدهای درخواستنامه بایستی بدقت تایپ گردد. ( درخواست نامه ناقص و دستنویس قابل قبول نیست )

توجه: برای اینکه هنگام تایپ فارسی در برگه درخواستنامه ، تایپ به طور صحیح از راست به چپ انجام شود، ابتدا فرم درخواستنامه را روی کامپیوتر خود دانلود فرمایید و بعد اقدام به پر کردن موارد خواسته شده در درخواستنامه نمایید.

2- اصل گذرنامه متقاضی .

3- تصویر کارت اقامت ، در صورتیکه متقاضی تبعه کشوری غیر از سوئد می باشد.

4- یک نسخه کپی از صفحه عکس دار گذرنامه متقاضی

5-دوقطعه عکس 3×4 جدید  رنگی بدون عینک  با پس زمینه سفید رنگ

6-کپی بیمه نامه حوادث و درمانی معتبر به نام متقاضی در مدت زمان اقامت در ایران (Insurance Certificate, Hemförsäkringar)

7- چنانچه مادر ایرانی و پدر خارجی بوده و مادر جهت  فرزند خارجی خود درخواست روادید می نماید؛ بایستی اصل و کپی شناسنامه خود که در آن ازدواج  و نام فرزند و یا فرزندان ثبت شده است را به همراه گواهی تولد فرزند ( personbevis ) و موافقت پدر مبنی بر سفر فرزند به ایران که توسط مقامات مربوطه سوئد در دفاتر نوتاریوس (Notarious Publicous ) تایید شده باشد را به سفارت ارائه نماید .

8- رسید پرداخت [هزینه روادیدبه حساب شماره  52771112515 در بانک SEB و ارائه اصل رسید (Kvitto) بانکی

 (هزینه روادید همسر و فرزندان بانوان ایرانی که ازدواج آنان با مردان خارجی، در شناسنامه ثبت شده است، نصف هزینه روادید می باشد.)

9- يک پاكت برای برگشت اصل گذرنامه با درج نام، آدرس کامل و تمبر كافی ( حداقل 80 کرون سوئد ) بر روی آن

سفارت درقبال متقاضیان دریافت ویزا که قبل از دریافت آن اقدام به رزرو یا خرید بلیت هواپیما نموده اند ، هیچگونه تعهد و مسئولیتی ندارد.

 

نکات مهم :

  • حداکثر زمان اقامت در ایران برای متقاضیان ویزای جهانگردی و زیارتی با یکبار ورود 90 روز است.
  • متقاضیان ویزا با امکان دو بار ورود، هر بار می تواندد 30 روز در ایران اقامت داشته باشند.
  •  در صورت کامل بودن مدارک، مدت زمان لازم جهت بررسی درخواست روادید، دو هفته می باشد.
  • درخواستنامه باید بطور کامل تکمیل، تایپ و امضاء شده باشد. (درخواستنامه قابل تایپ شدن در صفحه رایانه است)
  •  درخواستنامه افراد زیر 18 سال بایستی توسط پدر و یا سرپرست قانونی (Godman) امضاء گردد. (ارائه گواهی ولادت یا Personbevis الزامی است)
  • حضور سرپرست قانونی(Godman) در سفارت هنگام تحویل مدارک جهت افراد زیر 18 سال الزامی است. در غیر اینصورت باید مدارک و اجازه سرپرست قانونی برای سفر وی بصورت کتبی در دفاتر نوتاریوس (Notarius Publicous) تأیید و به سفارت ارائه گردد.
  •  فرزندانی که پدرشان ایرانی است و تابعیت ایرانی دارند، برای آنان روادید صادر نمیشود و بایستی با مدارک ایرانی به ایران سفر کنند.
  • گذرنامه باید حداقل شش ماه اعتبار و دو صفحه خالی داشته باشد.
  •  توجه: بیمه های مسکن (Hemförsäkringar) در سوئد معمولاً تا 45 روز شامل بیمه حوادث و درمان است. برای اقامت بیش از 45 روز در ایران باید بیمه نامه جداگانه ای ارائه شود.
  •  تمام کپی های لازم باید کاملاً واضح و خوانا باشد و در کاغذ A4 گرفته شوند.
  • کپی صفحات گذرنامه باید شامل صفحات دارای مشخصات درخواست کننده، مهر اقامت قانونی در سوئد و مهرهای خروج و ورود در فرودگاهها باشد.
  • عکس ها باید رنگی، با پس زمینه سفید و حداکثر در طول 6 ماه اخیر گرفته شده باشند. لذا عکس های قدیمی و سیاه و سفید پذیرفته نمیشود.
  •  جهت درخواست روادید دوبار ورود مبلغ 50% به هزینه ویزا اضافه می گردد. (درصورت اخذ مجوز، ویزای دوبار ورود صادر خواهد شد) 
  • از اول سپتامبر2016 ، جهت اخذ ویزای ایران برای دارندگان گذرنامه  افغانستان ، ارائه گذرنامه الکترونیک الزامی بوده و به هیچ وجه به گذرنامه های دستنویس و قدیم افغانستان ویزا تعلق نمی گیرد.

- هزینه روادید قابل برگشت نیست و در صورت عدم صدور روادید و یا انصراف متقاضی پس از تحویل مدارک به سفارت، مبلغ پرداخت شده مسترد نمیشود.

 

- کلیه مدارک ناقص یافرمهایی که بدقت وکامل پرنشده باشد مسترد میگردد.


شماره تماس بخش روادید  0765900539 روزهای چهارشنبه ، پنج شنبه و جمعه ساعت 3 تا 4 عصر

 

اداره کل ارزیابی و نظارت

   

نشاني محل سفارت      Besöksadress:   Elfviksvägen 76, Lidingö  18190        

تلفن سفارت    6363600 08 

کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران