گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
صدور گذرنامه عابرین غیرمجاز

مدارک لازم جهت صدور گذرنامه عابرین غیرمجاز

(مخصوص کسانیکه بصورت غیرقانونی از ایران خارج شده اند)


1- تکمیل فرم درخواست صدورگذرنامه (فرم شماره 101) - یک برگ

2- تکمیل فرم بقاء بر تابعیت (فرم شماره 102) - یک برگ (مخصوص کسانیکه گذرنامه سوئدی دارند)

3- تکمیل فرم درخواست تغییر محل اقامت (فرم شماره 103) - یک برگ (درصورت داشتن مدارک اقامتی)

4- تکمیل فرم درخواست درج مهر خروج ویژه مشمولین (فرم شماره 104) - دو برگ (مخصوص آقایان مشمول خدمت سربازی)

5- تکمیل فرم اجازه خروج همسر، فرزند یا فرزندان (فرم شماره 107) – یک برگ (مخصوص بانوان متأهل و فرزندان زیر 18 سال)

6- مراجعه متقاضی به سامانه تاک( www.tak.mfa.ir )  و ثبت نام و تکمیل اطلاعات خواسته شده در بخش عابرین غیر مجاز، بارگزاری عکس، تصویر کارت ملی، تصویر شناسنامه و دریافت کد رهگیری -  مراجعه متقاضی با کد رهگیری به سفارت

7- اصل و کپی شناسنامه - یک سری از تمام صفحات در کاغذ A4 ( شناسنامه افراد بالای 15 سال باید عکسدار باشند.)

8 - کپی کارت ملی (در صورت داشتن کارت ملی)

9 - اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معافی - یک برگ در کاغذ A4 (مخصوص آقایان)

10 - کپی از صفحه اول گذرنامه سوئدی یا کارت اقامتی در سوئد - یک برگ در کاغذ A4

11 - عکس رنگی جدید 4 × 3 تمام رخ با زمینه سفید، بدون عینک، کلاه و شال گردن - چهار قطعه

12 - پاکت تمبردار سفارشی با درج نام و آدرس گیرنده، جهت بازگرداندن گذرنامه جدید و سایر مدارک

13- رسید (Kvitto) واریز مبلغ 1570 کرون برای افراد غیرمشمول که بیش از 5 سال است که از کشور خارج شده اند.

رسید (Kvitto) واریز مبلغ 2070 کرون برای افراد غیرمشمول که کمتر از 5 سال است که از کشور خارج شده اند.

رسید (Kvitto) واریز مبلغ 2070 کرون برای افراد مشمول که بیش از 5 سال است که از کشور خارج شده اند.

رسید (Kvitto) واریز مبلغ 2570 کرون برای افراد مشمول که کمتر از 5 سال است که از کشور خارج شده اند.


توضیحات مربوطه :

- کلیه فرمها در سامانه تاک و فرم های مربوط به درخواست گذرنامه بایستی بصورت کامل تکمیل  شوند. چنانچه فرمهای مربوطه بصورت ناقص تکمیل و یا مدارک بصورت ناقص ارسال شوند، به درخواست شما ترتیب اثر داده نشده و مدارک بدون اقدام برگشت داده خواهد شد.

- جهت صدور گذرنامه عابرین غیرمجاز (بانوان متأهل)، اصل گذرنامه شوهر که محل امضاء دارنده گذرنامه در آن توسط وی امضاء شده، باید به همراه مدارک ارسال گردد.

- خروج ویژه مشمولین به آقایان متولد بعد از سال 1354 که دارای 18 سال سن و بالاتر که کارت پایان خدمت یا معافی نداشته و حداقل سه سال در خارج از کشور اقامت داشته باشند، تعلق میگیرد.

- تمام کپی های درخواستی باید کاملاً واضح و خوانا در کاغذ A4 گرفته شوند.

- ارسال اصل مدارک هویتی مانند شناسنامه، کارت پایان خدمت یا معافی الزامی میباشد و چنانچه اصل مدارک را در اختیار ندارید از یکی از بستگان خود بخواهید مدارک هویتی شما را به وزارت امور خارجه در تهران (میدان امام خمینی، ساختمان شماره 3، اداره گذرنامه و روادید، بخش مقیمین) و یا دفاتر نمایندگی وزارت خارجه در اکثر شهرهای بزرگ مانند شیراز، اصفهان، تبریز، بوشهر و مشهد و ... برده تا تصویر آن از طریق اداره مذکور برای این نمایندگی فکس گردد.

- یکی از عکسها را در محل مشخص شده فرم درخواست صدور گذرنامه (فرم شماره 101) الصاق نمائید.

- عکس های ارسالی باید رنگی و حداکثر در طول 2 ماه اخیر گرفته شده باشند. لذا از ارسال عکسهای قدیمی و سیاه و سفید خودداری نمائید. عکس های ارسالی خانم ها باید با حجاب کامل اسلامی باشد.

- درصورت مراجعه حضوری به سفارت حتماً پاکت تمبردار سفارشی جهت بازگرداندن گذرنامه و مدارک همراه داشته باشید.

- آقایان با سن 50 سال تمام نیازی به ارسال اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معافی ندارند.

- شماره حساب سفارت جهت واریز وجه: حساب شماره  52771112515 در بانک SEB و ارائه اصل رسید (Kvitto) بانکی

- در صورت داشتن هرگونه سوال در خصوص گذرنامه و تکمیل مدارک، روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه ساعت 3 تا 4 بعدازظهر می توانید با بخش گذرنامه (شماره تلفنهای: 0765900677 - 0765900678 - 0765900679 ) تماس حاصل فرمائید.


اداره کل ارزیابی و نظارت

   

نشاني محل سفارت      Besöksadress:   Elfviksvägen 76, Lidingö  18190        

تلفن سفارت    6363600 08 

کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران