گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
امور روادید(ویزا)

متقاضیان دریافت روادید ( ویزای ) جمهوری اسلامی ایران بایستی به سامانه ویزای الکترونیک، به آدرس اینترنتی E_visa.mfa.ir مراجعه نموده و تمام اطلاعات مورد نیاز را ثبت نموده و با دریافت کد رهگیری و در دست داشتن مدارک ذیل فقط در روزهای پنجشنبه از ساعت 8:45 تا 12:00 ( غیر از تعطیلات رسمی درج شده در این لینک ) به سفارت مراجعه نموده و یا مدارک را به صورت کامل به آدرس زیر ارسال نمایند:

Islamiska Republiken Irans Ambassad

Box 6031 18106 Lidingo

مدارک لازم : 

1- اصل گذرنامه ( گذرنامه بایستی حداقل 6 ماه اعتبار و دارای دو صفحه خالی باشد )

2- اصل کارت اقامت معتبر سوئد و کپی آن

3- اجازه نامه رسمی پدر یا سرپرست قانونی برای افراد زیر 18 سال که به تایید دفتر Notarius Publicus  رسیده باشد.( در صورت حضور پدر یا سرپرست قانونی در سفارت، نیازی به تایید دفتر Notarius Publicus نمی باشد).

4- بیمه نامه مسافرتی دارای اسم و تاریخ معتبر ( بیمه نامه منازل برای 45 روز اقامت در ایران معتبر بوده و در صورت تقاضای اقامت بیش از 45 روز بایستی بیمه نامه جداگانه ارائه شود).

5- اصل و کپی شناسنامه خانم ایرانی که نام فرزندان و ازدواج نامبرده با اتباع خارجی ثبت شده باشد.( تعرفه ویزا نبم بها محاسبه می گردد).

6- پرینت رزرو بلیط هواپیما 

7- رسید پرداخت هزینه روادید به حساب شماره 52771112515  در بانک SEB و یا پرداخت توسط کارت بانکی در سفارت  [هزینه روادید ]  

8- پاکت سفارشی برای برگشت اصل گذرنامه با درج نام، آدرس کامل و تمبر کافی ( حداقل 80 کرون سوئد )

 

نکات مهم :

-  عکس و تصویر گذرنامه بایستی با کیفیت مناسب اسکن و در سامانه ویزا بارگزاری شود.

- لطفا از ارسال مدارک ناقص خودداری نموده در غیر این صورت مدارک عینا بدون هیچگونه اقدامی برگشت داده می شود.

- لطفا درخواست های ویزا حداکثر سه هفته قبل از تاریخ مسافرت ارسال گردد.

- جهت افرادی که دارای پدر ایرانی می باشند، ویزا صادر نمی شود و بایستی با مدارک ایرانی مسافرت نمایند. 

- متقاضیان یک بار ورود می توانند حداکثر برای 90 روز اقامت و دو بار ورود حداکثر برای 30 روز اقامت درخواست خود را در سامانه ویزای الکترونیکی ثبت نمایند.

- در صورت صدور ویزا در روز ارائه مدارک، مبلغ 50 % به مبلغ ویزا اضافه می گردد.

- جهت درخواست روادید دوبار ورود مبلغ 50% به هزینه ویزا اضافه می گردد.

- هزینه روادید قابل برگشت نیست و در صورت عدم صدور روادید و یا انصراف متقاضی پس از ثبت نام و دریافت کد رهگیری، مبلغ پرداخت شده برگشت داده نمی شود.

تماس بخش روادید 0765900539 روزهای چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه ساعت 3 تا 4

اداره کل ارزیابی و نظارت

   

نشاني محل سفارت      Besöksadress:   Elfviksvägen 76, Lidingö  18190        

تلفن سفارت    6363600 08 

کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران