گالری تصاویر
پیوندهای مهم
  • پورتال امام خمینی
  • دفتر مقام معظم رهبری
  • ریاست جمهوری
  • معاونت امور مجلس
  • نقشه جامع علمی کشور
  • Ministry of Science, Research and Technology
  • صندوق احیا و بهره برداری از بناهای تاریخی و فرهنگی کشور
امور روادید(ویزا)

متقاضیان دریافت روادید ( ویزای ) جمهوری اسلامی ایران بایستی به سامانه ویزای الکترونیک، به آدرس اینترنتی E_visa.mfa.ir مراجعه نموده و تمام اطلاعات مورد نیاز را ثبت نموده و کد رهگیری دریافت کنند.

لطفا پس از دریافت کد رهگیری از سامانه ویزای الکترونیک ، درخواست و مدارک ویزا را یکماه قبل از تاریخ مسافرت جهت بررسی باپاکت ریجستر شده دوطرفه از طریق پست سفارشی ارسال نموده( از ارسال پاکت با تمبر خودداری نمایند ) و یا بصورت حضوری در روزهای پنج شنبه از ساعت 8:45 تا ساعت 12 ( غیر از تعطیلات رسمی درج شده در این لینک ) ارایه نمایید.

در مورد درخواست ویزای فوری : امکان بررسی و صدور ویزای فوری فقط در روزهای پنج شنبه از ساعت 8 و 45 تا 12 ( به غیر از تعطیلات رسمی مندرج در سایت سفارت ) می باشد و متقاضی باید با ارائه کد رهگیری از سامانه روادید الکترونیک و سایر مدارک خواسته شده به سفارت مراجعه نماید .بنابراین از ارسال مدارک از طریق پست ، جهت دریافت ویزای فوری خودداری نمایید.

آدرس پستی سفارت:

Islamiska Republiken Irans Ambassad

Box 6031 18106 Lidingo

مدارک لازم : 

1- اصل گذرنامه ( گذرنامه بایستی حداقل 6 ماه اعتبار و دارای دو صفحه خالی باشد )

2- کپی خوانا از پشت و روی کارت اقامت معتبر سوئد (دارای تاریخ اعتبار لازم ) جهت افراد فاقد گذرنامه سوئد

3- اجازه نامه رسمی پدر یا مادر و یا سرپرست قانونی برای افراد زیر 18 سال که به تایید دفتر Notarius Publicus  رسیده باشد.( در صورت حضور پدر یا مادر و یا سرپرست قانونی در سفارت یا همراهی یکی از این افراد در مسافرت به ایران، نیازی به تایید دفتر Notarius Publicus نمی باشد).

4- پرشون بویس (personbevis) متقاضی که دارای اسم و مشخصات کامل شامل نام پدر و مادر و تابعیت آنان و تاریخ و محل تولد باشد.

5- بیمه نامه مسافرتی دارای اسم و تاریخ معتبر ( بیمه نامه منازل برای 45 روز اقامت در ایران معتبر بوده و در صورت تقاضای اقامت بیش از 45 روز بایستی بیمه نامه جداگانه ارائه شود).

6-  کپی خوانا از تمام صفحات شناسنامه خانم ایرانی که نام فرزندان و ازدواج نامبرده با اتباع خارجی ثبت شده باشد.( در صورت ثبت در شناسنامه، تعرفه ویزا نبم بها محاسبه می گردد).

7- پرینت رزرو بلیط هواپیما 

8- رسید پرداخت هزینه روادید به حساب شماره 52771112515  در بانک SEB و یا پرداخت توسط کارت بانکی در سفارت  [هزینه روادید ]  

9- پاکت ریجستر شده توسط اداره پست  برای برگشت اصل گذرنامه 

 

نکات مهم :

-  عکس و تصویر گذرنامه بایستی با کیفیت مناسب اسکن و در سامانه ویزا بارگزاری شود.

- لطفا از ارسال مدارک ناقص خودداری نموده در غیر این صورت مدارک عینا بدون هیچگونه اقدامی برگشت داده می شود.

- جهت افرادی که دارای پدر ایرانی می باشند، ویزا صادر نمی شود و بایستی با مدارک ایرانی مسافرت نمایند. 

- متقاضیان یک بار ورود می توانند حداکثر برای 90 روز اقامت و دو بار ورود حداکثر برای 30 روز اقامت درخواست خود را در سامانه ویزای الکترونیکی ثبت نمایند.

- در صورت صدور ویزا در روز ارائه مدارک، مبلغ 50 % به مبلغ ویزا اضافه می گردد.

- جهت درخواست روادید دوبار ورود مبلغ 50% به هزینه ویزا اضافه می گردد.

- هزینه روادید قابل برگشت نیست و در صورت عدم صدور روادید و یا انصراف متقاضی پس از ثبت نام و دریافت کد رهگیری، مبلغ پرداخت شده برگشت داده نمی شود.

- لطفا از ارسال مدارک بدون داشتن کد رهگیری ( از سامانه ویزای الکترونیک ) خودداری نموده و در غیر اینصورت مدارک عینا بدون هیچ اقدامی برگشت داده می شود.

تماس بخش روادید 0765900539 روزهای چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه ساعت 3 تا 4

اداره کل ارزیابی و نظارت

   

نشاني محل سفارت      Besöksadress:   Elfviksvägen 76, Lidingö  18190        

تلفن سفارت    6363600 08 

کليه حقوق اين سايت متعلق است به وزارت امور خارجه جمهوري اسلامي ايران